carrer

Wocozon zonnepanelen

De eerste huurders van Wonen Wittem krijgen binnenkort de kans om te kiezen voor zonnepanelen. Hiermee neemt Wonen Wittem haar maatschappelijke verantwoordelijkheid om huurders te beschermen tegen de stijgende energieprijzen.

In een tijd waarin huurders te maken krijgen met stijgende (energie)prijzen willen wij onze huurders helpen. Zonnepanelen zijn een belangrijke manier om de maandelijkse energielasten, en dus de woonlasten, te verminderen. Daarnaast draagt het bij aan het versnellen van de energietransitie. Een win-win situatie. In korte tijd heeft Wonen Wittem daarom besloten de handen ineen te slaan met Wocozon. Deze landelijk werkende stichting zonder winstdoelstelling heeft als maatschappelijk doel om bewoners van sociale huurwoningen zoveel mogelijk de kans te bieden om via hun woningcorporatie te profiteren van voordelige zonnestroom. Met Wocozon kiezen we voor één vaste partner die zowel het aanspreekpunt is voor de huurders als ook de installatie en plaatsing regelt. Het is de bedoeling om al  in 2023 de eerste 60 woningen te voorzien van zonnepanelen. Ons streven is vervolgens om vanaf 2024 op kort termijn ons gehele woningbezit te voorzien van zonnepanelen.

Aan de slag!
Bewoners van de geselecteerde woningen ontvangen binnenkort een informatiebrief van Wonen Wittem. Enige weken later krijgt de betreffende huurder ook een persoonlijk aanbod van Wocozon, zodat ze gelijk kunnen zien hoeveel zij jaarlijks met zonnepanelen kunnen besparen. Ook wordt er een inloopmiddag/avond gehouden voor alle vragen over het aanbod. Vervolgens zal de installatie plaatsvinden en kan de besparing voor de huurder beginnen, laat de zon maar schijnen!

Gewoon doen!

yellow-triangel sky-triangel

Wonen Wittem

maatschappelijk gedreven en betrokken, klantgericht, betrouwbaar en resultaatgericht.